Energiterapi & Samtalsstöd
företagslogga och symbol för företaget energirikt liv

ENERGITERAPI &

SAMTALSSTÖD

Som diplomerad och certifierad terapeut erbjuder jag olika former av healing och samtalsstöd. Mina klienter önskar ofta en mix av dessa och det går naturligtvis alldeles utmärkt! Man kan till exempel börja med Reiki och varva det med samtalsstöd. Läs mer om detta härunder.

Energiterapi - Reiki och balansering

Jag erbjuder olika former av energiterapi och däribland Reiki-behandling och olika former av balansering. Den ger möjligheten att läka fysiskt och mentalt och fungerar faktiskt oavsett vad du tror, eller inte tror, på. Jag utbildad för att bidra till din självläkning.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bl.a. Tibet.

Reiki är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Terapeuten lägger sina händer i vissa förutbestämda handpositioner över kroppen. Beröringen är egentligen valfri. Energin kräver inte direktkontakt, även om de flesta föredrar detta. 

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.


Modern forskning visar att Reiki bidrar till läkning på många olika sätt. Den kan verka avstressande, balanserande och ge mer energi i tillvaron. Den kan lösa upp blockeringar och att rensa ut kroppens gifter och slaggprodukter.


På det fysiska området kan Reiki läka exempelvis värk, hudproblem, sårskador, influensa, migrän och fibromyalgi. Det finns även rapporter om människor som med hjälp av Reiki tillfrisknat från allvarligare sjukdomar. Reiki fungerar också bra i samband med medicinsk behandling och i rehab. Om du är sjuk eller har en sjukdom ska du dock alltid konsultera en läkare.

Reiki räknas som friskvård och är godkänt av Skatteverket. Bra att veta för dig som har friskvårdsersättning från din arbetsgivare.


Priset för Reiki är 995:- per timme på plats hos mig i Eslöv. Räkna med att en helkroppsbehandling tar ungefär en timme. Prova-på-behandling kostar 450:- (tar en halv timme). Vill du varva det med samtalsstöd så fungerar det alldeles utmärkt.

Tips: Scrolla ned på sidan för att läsa mina reflektioner över energisamband.

Samtalsstöd

Jag erbjuder även samtalsstöd.

Vår moderna värld ger oss många fantastiska möjligheter som vi inte hade förr. Men det kan också bli för mycket av allting. För många roller att leva upp till. För mycket att ta ansvar för.


Och ett överflöd av intryck från olika media. Vi ska vara tillgängliga nästintill dygnet runt och hålla oss uppdaterade. Och välja rätt i ett allt större utbud av mat, kläder, elektronikvaror, boende, semestrar och hobbies. Inte konstigt att många upplever en otillräcklighet och frustration. Där kan jag möta dig i din situation och fungera som ett samtalsstöd.

Vad är egentligen viktigast för dig just nu?

- Att hitta din väg i livet

- Att möta dina utmaningar

- Att vända motgång och bitterhet till medgång och framgång

- Att se bortom din prestation och bli påmind om livets djupare skeenden

- Att hitta din drivkraft och hur du kan ge uttryck för den i större utsträckning


Vilka är dina hinder och hur kan du övervinna dem? Hur kan du frigöra mer energi och hur kan du använda den konstruktivt? Detta är saker vi jobbar med tillsammans i samtalsstödet!

Priset för samtalsstöd är 995:- per timme. Samtalsstöd kan man få på plats hos mig i Eslöv. Boka tid här!

OSYNLIGA ENERGISAMBAND

bild som visar osynliga energisamband, energifält bland människor på ett torg

Har du någonsin funderat över varför du känner dig mer glad och energifylld efter mötet med vissa människor? Eller varför du känner dig dränerad på energi efter mötet med "energitjuvar".

Varför har vi egentligen uttryck som:

»Hon har en sådan fantastisk utstrålning.«

»Jag känner mig helt tömd på energi.«

»Det fanns ett bra energiutbyte mellan mötesdeltagarna.«

»Jag laddade upp batterierna under semestern.«

»Det sker alltid något, när han är i närheten. Vilken energi.«

»Det slog gnistor om sångduon.«

Detta beror på att det är ett ständigt energiutbyte mellan oss människor. Kvantfysiken visar att allt innerst inne består av energi. Det är som en universell väv av energivågor, där även vi människor ingår med vårt personliga energifält!

Problemet är att vi inte kan uppfatta det med våra vanliga sinnen. Ändå kan vi tydligt märka att något händer med energin. När vi rationaliserar bort känslan gör vi oss sårbara, utan att reflektera så mycket. Påverkade blir vi oavsett!

Mitt tips är att börja observera hur vi påverkar, och påverkas, av folk omkring oss! Det är viktigt för vår energi och balans i tillvaron!

YES Webdesign 2020 ©